wtorek 24 styczeń 2017
Wybierają nas Ci, którzy wyczuwają różnicę.
TEXT_SIZE
Najczęstsze pytania

Q? Prowadzę sklep spożywczy - jak mogę nawiązać współpracę sprzedaży?

A.

Celem nawiązania współpracy prosimy o kontakt osobisty, telefoniczny lub e-mail nasz adres:

38-305 Lipinki , Lipinki 442 woj. małopolskie

Tel/fax. 13 44 77 389 lub 13 44 70 163

Tel/kom. 502 563 076 , 694 938 272 , 600 817 462 , 605 103 060

e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Q? Gdzie mogę kupić Wasze wyroby?

A.

sklepy firmowe:
Jasło ul.Czackiego 15, ul.3-go Maja14, ul.Szajnochy53, ul.Sokoła2

Gorlice ul.Piłsudzkiego 1, ul.Tuwima

Grybów ul.Grunwaldzka 19

Stróże 690 / wzw Ośrodek Św. Ojca Pio/

Trzcinica 79 / ZSR Trzcinica/

Libusza 679 /szkoła podstawowa/

Dębowiec /przy rozjezdzie/

Wszystkie sklepy sieci MPM Jasło, Delikatesy Centrum , Zielony Koszyk, Carrefour, Spar, Kaufland i inne dobre sklepy na terenie woj. Podkarpackiego i Małopolskiego.

Q? Lubię słodkie, ale co polecacie jako najmniej kaloryczne?

A.

Najmniej kaloryczne są ciastka typu: owsiane, grachamki, EKO (zawierają mąkę pszenną i owsianą z pełnego przemiału), a także kołacz Maryjny (obniżona zawartość cukru).

Q? Ile wcześniej muszę zamówić tort?

A.

Zamówienie tortu najlepiej wykonać z 2-u dniowym wyprzedzeniem , chyba że ma to być wyrób artystyczny który wymaga specjalistycznych dodatków, wtedy zamówienie trzeba złożyć 2 tygodnie wcześniej.

Q? Skąd pochodzą receptury na Wasze ciasta?

A.

Receptury są własne opracowywane i doskonalone od 20 lat, niektóre pochodzą z zapisków rodziny z okresu zaborów przekazywane z pokolenia na pokolenie np. chleb Babci Zosi, chleb domowy, chleb z pieca, chleb wegierski, chleb z czarnuszką, chleb żytni-owsiany, chleb żytni Jaśkowy jak również kołacz Maryjny, piernik, kremówka Lipińska, ciastka szczodroki i wiele innych.

Q? Czy wyroby są produkowane ręcznie czy maszynowo?

A.

Posiadamy kilka lini produkcyjnych i tak:

Chleby i bułki wykonujemy tylko ręcznie w sposób rzemieślniczy (tradycyjne receptury)

Ciasta , desery i torty wykonujemy ręcznie

Ciastka typu LUX i STANDARD tj/ raczki, słoneczka z serem, szczodroki, adwokatki, karmelowo-bakaliowe,karmelowe,orientalne,snickers,arachidki,słoneczka,klawiszki,rogaliki itp. wykonujemy ręcznie

Ciastka typu SORT tj. gwiazdki,duety,z cukrem,grachamki,mulatki,amoniaczki,czekoladowo-maślane itp. wykonujemy maszynowo

Q? Czy używacie polepszaczy i konserwanty?

A.

Do produkcji używamy tylko naturalnych składników, mąki z renomowanych polskich młynów, tłuszcze i nabiał od krajowych producentów. Nie stosujemy chemicznych dodatków, polepszaczy smaku i konserwantów, dlatego większość wyrobów posiada krótki termin przydatności do spożycia.

Q? Które wyroby cieszą sie największą popularnością?

A.

Ogólnie wszystkie nasze wyroby cieszą się dużą popularnością wśród klientów chociaż nie wszystkie zaopatrywane przez nas sklepy mają pełną ofertę naszych wypieków

Q? Jaki jest Wasz flagowy wyrób?

A.

Flagowym wyrobem PYSZOTKI jest chleb Babci Zosi i chociaż nie posiada certyfikatu sam broni się na rynku zyskując coraz większe grono smakoszy co przy umiarkowanej cenie czyni go faworytem wśród chlebów tradycyjnie wypiekanych.

Szukaj

Kontakt

Pyszotka
Lipinki 442
38-305 Lipinki
woj. małopolskie
tel.kom. 502 563 076
e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Logowanie użytkownika